Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Cum aromă are toamna

Zilele devin mai scurte, iar serile devin mai lungi. Bucurați-vă de toamnă și înfășurați-vă într-un parfum cald de toamnă. Care sunt ele? Pentru vremea de toamnă se potrivesc mirosurile mai grele, condimentate și mai dulci, care vă vor fermeca la fiecare fiecare adiere de vânt.

Dámské valentýnské dárky

Culorile frunzelor care cad

Odată cu toamna, vin pe scenă culorile calde. Dacă nu ai chef să te îmbraci din cap până-n picioare în nuanțe de muștar, pentru ținuta în culori neutre, alege un accesoriu distinctiv , care să se potrivească cu nuanțele frunzelor căzute.

Valentýnské dárky pro ženy

Ceasuri minimaliste

Simplitate, atemporalitate și stil. Cu un ceas minimalist, nu vei da greș în niciun caz. De exemplu, ceasurile Millner excelează prin design nonșalant și curat și calitate înaltă.

Spune adio petelor pigmentare

După o vară plină de soare, este timpul să ne ocupăm din nou de petele pigmentare și să readucem în rutina zilnică preparatele depigmentare. Tocmai în acest domeniu este specializată linia de produse Anti-Pigment de la marca Eucerin.

Bijuterii cu poveste

Asigură-te că nu vei uita această toamnă. Asociaz-o cu nouă bijuterie de la marca La Petite Story, care va istorisi povestea ta pentru tine. În fiecare piesă e ascunsă o amintire.

Scapă de tristețea de toamnă

Aromaterapia și o baie fierbinte pot face minuni. Cu produsele cosmetice parfumate Kneipp, îți vei lua rămas bun de la depresia de toamnă. De exemplu, parfumul ademenitor de mentă și rozmarin îți va transforma în mod demonstrabil stresul în energie pozitivă.

Ți-a plăcut inspirația noastră plină de piese de toamnă? Partajeaz-o prietenilor tăi pe rețelele sociale.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde