Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

Weekend cu bijuterii a luat sfârșit.

Dacă ai pierdut promoția, nu dispera, avem în continuare în ofertă bestsellere cu reducere.

Piese de bijuterii exclusive


Nu știm cum voi faceți, dar noi nu ne putem imagina o vară fără bijuterii. Vacanță de vară, excursiile sau chiar festivalurile. Aici se poartă bijuteriile ca nicăieri în altă parte. În plus, vara atrage cele mai variate combinații  de care nu-ți este frică să le experimentezi. Deci, aici avem un weekend ornamental, în timpul căruia puteți cumpăra diverse piese la prețuri senzaționale.


CAMPIONII PREȚURILOR au devenit câștigători în hitparáda reducerilor, deci nu ezita prea mult și bucură-te de podiumul câștigătorilor și tu. Locul întâi este bine meritat.

Noutăți