Care sunt tendințele pentru pantă sau în oraș

Iarna în Munții Carpați arată un pic diferit decât pe străzile din București ... În timp ce în primul caz profităm din plin de iarnă, în cel de-l doilea caz mai degrabă ne luptăm cu lapovița. Totuși există, iarna, ceva magic ce ne atrage. Chiar și cei mai mari adversari ai împărăției ghețurilor se vor înduioșa uneori de această magie ...Farmecul iernii se simte cel mai tare atunci când primești o îmbrățișare caldă, beai relaxant o cană de vin fiert sau te încălzești cu fularul pufos.

Arată că poți să te trezești din somnul gri de iarnă și știi să adaugi câteva culori mai calde ținutei tale.

Care piese vestimentare cu siguranță nu te vor dezamăgi nici pe străzile orașului, nici pe panta cu zăpadă?

Nu uita de rucsac și sanie

 

Ținuta stilată de iarnă include și un rucsac elegant. Nu ești entuziasmat să schiezi prin zapada proaspătă și mai degrabă preferi bataia cu bulgări de zapadă sau sanie? Nu contează. Nu trebuie să-ți lipsească un rucsac bun, unde vei pune mănuși de protecție, căciula și cu eșarfa de rezervă. Iar dacă ești gata să faci o plimbare pe dealurile înzăpezite, găsește un loc și pentru un termos cu ceai și o gustare. Ai grijă să nu dai de urși și urmărește semnele ...

Jachetele metalice anul acesta sunt în trend

Uită de jacheta neagră. Chiar dacă este ''MUST have'' pentru fiecare garderobă, este bine să vezi din când în când și tendințele noi. Materialele metalice, lucioase, sunt în plină ascensiune acum. În loc de o jachetă scurtă alege ceva mai lung sau chiar un palton si o să-ți fie mai cald. În afară de materialele aprinse, în acest sezon se poartă pantalonii în carori.. Chiar și în timpul iernii, poți alege pantoli mai scurți cu cizme peste sau până la genunchi.

Cu cât eșarfa este mai mare, cu atât este mai cald

Eșarfa maxi într-o secundă va schimba tinuta până la perfecțiune, te va încălzi și cred că știi că o poți purta de fiacare dată diferit. Eșarfele maxi sunt una dintre cele mai bune piese pentru garderoba ta. O poți purta în diferite moduri, depinde doar de imaginație de exemplu ca o piesa vestimentara simpla dandu-i voie sa se desfasoare pe umeri, o poți înfășura în jurul gâtului, atunci când e frig, în jurul umerilor sau peste cap, atunci când ai uitat căciula, iar afară viscolește. Sau chiar o poți prinde in talie cu o curea sau o poți purta ca un cardigan.

Tu cum porți eșarfa?

Trend Mademoiselle 16719/1
-28 %
Festina
Trend Mademoiselle 16719/1
peste 2 zile la Dv.
Cercei mici, model floare cu cristal 
Promoție cu codul
Troli
Cercei mici, model floare cu cristal 
peste 2 zile la Dv.
Colier fluture din oțel Metal Butterfly KNSC-257-SIL
Promoție cu codul
Troli
Colier fluture din oțel Metal Butterfly KNSC-257-SIL
peste 2 zile la Dv.