Poate fi mai free?

Primele raze de primăvară se lovesc de trotuarul ușor înfierbântat și se reflectă în ochii dumneavoastră...Cu o mână vă aranjați lejer chipiul, iar din alta parcă din întâmplare vă cade longboardul...

Ași așteptat această clipă toată iarna. Să fiți iar numai în doi cu strada. Relaxați și liniștiți. Îmbrăcați în hainele preferate. În ceia, în ce vă simțiți voi înșivă.

Și fetele poartă street

Și fetele poartă street


Schimbați blugii uzuali pe pantaloni maro sau bordo. Pantalonii colorați îi stau bine și lui, mai ales în HOT combinație cu un tricou colorat cu imprimeu și teniși albi. Ăștea nu fac parte din cea mai practică încălțăminte din lume, dar cum se întâmplă și în alte cazuri, sunt irezistibili. Și vii doriți. Iar dacă nu scurtați drumul spre casă prin câmp, atunci nu vă fie frică de ei.

În nimic nu le-a fost mai comod

Bomberele sunt bombă fashion


Lăudați-vă cu bomberul. Ăsta și-a găsit drumul spre garderoba noastră încă sezona trecută, dar a supravețuit până acum. Și îndrăznim să spunem că își va mai prelungi șederea. Băieților probabil le place, pentru că în el au umerii mai făcuți. Iar fetelor le stă bine, ca și în alte piese, care cândva aveau loc numai în garderoba bărbaților.

Geantă mare sau shopper bag

Parcă ar fi create anume pentru vară și stilul street. Gențile mari sau shopper bag-urile se mândresc cu mânerele lungi și practice. Le adoră toate femeile angajate sau studentele, care întorcându-se de la serviciu sau facultate mai trec și pe la cumpărături. În aceste genți încap atâtea secrete femeiești, că dacă le-am dezvălui pe toate, n-ar fi loc suficient în întreaga inspirație...  

Cum se poartă rochiile în stilul street

4 dovezi, că sunteți fan a stilului street

1/ Nu purtați tocuri, ci numai teniși. Comoditatea pe primil loc. Și în ceva, ați văzut pe cineva în tocuri pe skateboard?

2/Chipiu sau ochelari de soare, ideal însă ambele ... nu ieșiți fără ele din casă, pur și simplu: "Sunshine, baby." 

3/ Libertatea ascunsă în modelele oversize...Iubiți confortul, astfel în cu greu vom găsi la dumneavoastră piese mulate pe corp. Iar dacă le aveți, atunci numai pentru a le putea stratifica pe cele mai largi...

4/ Stratificăm ...când vă dezbrăcați seara, parcă ați desface varza. Maiou cu bretele, tricou, bluza de trening și cămașa legată la brâu, bomberul sau geaca de blugi peste ele. Și în partea de jos arătați la fel.

Street nu se poartă, street se trăiaște