Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea GRATUITĂ
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
 

+Filtru

Brand
+ -

Těhotenská Rolnička
A
B
C
D
E
F
G
H
CH
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z

Preț
+ -

leilei

OdDolei

Ascunde

Culoare
+ -

Material
+-

Finisaj de suprafață
+-

Șterge

Těhotenská rolnička in-stoc

Těhotenská rolnička (sau mexican) de la Těhotenská rolnička are originea în Mexic, unde a decorat femeile însărcinate timp de mai multe secole. Această bijuterie este purtată de mamele însărcinate pe burtă, iar în timp ce mersul pe jos, emite sunete moi, liniștitoare și armonizante pe care copilul le-a văzut de la săptămâna a 20-a. Deci, chiar și în timpul sarcinii, puteți susține chiar mai mult legătura frumoasă și magică dintre mama și copil.

Când se naște un copil, acesta poate fi atârnat într-un cărucior, în pătuț sau purtat ca o bijuterie. Copilul poate să se joace cu clopotul și să vă aducă aminte de clipa minunată și liniștitoare pe care o cunoaște deja din belșug.

Filtre selectate:
Těhotenská rolnička×
În stoc×

+-Filtru

27 produse

Sortează după:

în sus

zile
:
ore
:
minute
:
secunde