Pantofii și gențile sunt pentru femei, ceia ce sunt pentru bărbați ceasurile și automobilele și să vă îndrăgostiți de o pereche comodă de încălțăminte nu e greu.

Iar când veți descoperi o marcă, care în afară de producerea pantofilor stilați, reușește să ajute și contribuie la răspândirea energiei pozitive în toată lumea, nu puteți rămâne indiferent.

Astfel s-a întâmplat și cu încălțămintea de la Toms și din acest motiv acesată doză de inspirație este toată "încălțată" anume în ea... ♥

"Una pentru una"

 

Toms este o prescurtare din expresia în engleză  „Tomorrow shoes“ , adică Încălțămintea viitorului. Iar viitorul este  repreyentat prin speranță și ajutor, celor care au nevoie. Cu ajutorul modelului "One for one" pentru fiecare pereche de încălțăminte vândută, Toms transmite o pereche de încălțăminte unui copil care nu are ce încălța. Ca să nu mai umble desculț.

Încălțăminte pentru copii desculți

Când călătorul și antreprenorul american Blake Mycoskie a precat într-o călătorie umanitară, nu a presupus că aceasta îi va schimba viața și afacerea. S-a implicat într-un proiect, scopul căruia era să distribuie încălțăminte purtată copiilor săraci din Buenos Aires.

Majoritatea copiilor nu a vut niciodată încălțăminte și umblau peste tot desculți. Ca urmare erau deseori bolnavi și nici nu puteau merge la școală. Pur și simplu nu ajungeau la școală desculți sau nu erau primiți fără încălțăminte în clasă.

Astfel a luat naștere ideia unui brand, care va distribui încălțăminte. Pentru că a ajuta pe cei nevoiași e de la dumnezeu ❤

Purtați-le de exemplu cu rochii

Încălțămintea din textil Toms se potrivește minunat la blugi, la pantaloni slim dar și la rochii sau fuste. Tenișii slip on de la Toms se aranjează perfect pe picior, sunt foarte moi și comode. Cu toate că e vorba de teniși, arată foarte feminin, iar datorită vârfurilor puțin ascuțite, alungesc optic piciorul. În rochie și încălțată în Toms vă veți simți ușor și relaxat.

Mai mult de 70 de milioane de perechi, mai mult de 70 de milioane de copii încălțați

De la înființarea sa, Toms se străduie să-i ajute pe cei, care au nevoie.

Nu s-au născut într-o regiune dezvoltată, se confruntă cu foamea, sărăcia și condițiile climaterice extreme. Toms nu dăruie numai pantofi. Ajută în regiunile cu deficit de apă, insuficiență de ajutor medical etc.

Sub tagul #StandWithToms veți găsi în rețelele sociale postări ale persoanelor celebre, branduri și oameni din toată lumea. Implicați-vă și contribuiți la o activitate pozitivă prin cumpărarea încălțămintei Toms.

Pungile de plastic la ultima răsuflare

Dacă pantofii Toms sunt pantofii viitorului, atunci sacoșele viitorului cu siguranță nu sunt pungile de plastic. Alegeți sacoșe din textil produse ecologic. Cu fiecare cumpărătură, pe care nu o veți pune într-o pungă de unică folosință, veți contribui la protecția mediului ambiant. Alegeți calea ecologică, social responsabilă.