La noi e la modă ceea, în ce vă simțiți voi înșivă

De la începutul primăverii, ne preocupă o întrebare destul de importantă:-) ->> "Ce este de fapt la modă? " Ne-am gândit mult timp și am ajuns la concluzia , că deja am găsit răspunsul. Sunteți la modă dumneavoastră, nu persoanele iconice, brandurile renumite și nici trendurile din lumea designerilor. Este vorba despre numai și numai dumneavoastră.

Moda pentru noi este procesul de a găsi împreună cu dumneavoastră piesele în care vă veți simți voi înșivă. Este bucuria de a găsi o rochie , care va fi perfectă pentru silueta dumneavoastră. Este sentimentul de plăcere că ați găsit cămașa în care vă simți bine la redez vous și la serviciu. Este faptul de a descoperi cerceii, cu care de la prima vedere veți fi sigure, că sunt anume ceea ce căutați.

Aceasta ar fi situația ideală, dar știm prea bine cât e de greu uneori să găsiți astfel de ținute. Vă gândiți mereu "Ce culoare să aleg? " "Cum o voi combina cu alte piese?". Noi suntem aici pentru a vă îndruma. Vă aducem în fiecare săptămână noi inspirații și fashion stories, în care vă arătăm ce poartă blogerițele, dar la fel colega de serviciul sau un cunoscut din casa vecină. Acum ne-am decis să alegem pe câteva dintre dumneavoastră și să discutăm împreună, în ce vă simțiți voi însevă.

Cristina mereu zâmbitoare

Atunci când aveți în suflet o energie pozitivă nemărginită, cu greu va rămâne nevăzută. Exact așa este Cristina, mamica a doi băieței vioi. La prima vedere vă va atrage atenția zâmbetul său, iar imediat după el și eleganța. Poate credeți că toate mamele cu copii mici nu poartă tocuri? Cristina e o dovadă vie, că acest fapt nu e adevărat. Ea recunoaște că nu e ușor să-și mențină stilul, dar anume în pantofi cu toc se simte ea însăși.

Cristina nu ține cont de trendurile actuale. Însă preferă țesăturile calitative și croielile, care sunt perfecte pentru silueta sa. Rochia cu fustă de formă circulară este pentru ea deseori alegerea clară. De data aceasta Cristina a optat pentru dungi optice interesante, pe care le-a asortat cu un sacou roz și cu pantofi cu toc. Anume cu această ținută se simte plăcut, feminin și destul de confortabil.

Cercei din titan cu perle 05017-01
Boccia Titanium
Cercei din titan cu perle 05017-01
estimam pe 24.4. la Dv.

Dagmar bunica tânără

Dacă nu preferați rochiile și sunteți mai degrabă fană a pantalonilor, atunci vă puteți inspira de la Dagmat, care îi preferă la fel. Pantalonii sunt deseori opțiunea practică pentru Dagmar, care a devenit recent bunică și este mereu în deplasări, fiind pentru ea pur și simplu mai confortabili decât fusta. Ce pantaloni a ales pentru vară? Pentru zilele toride sunt binevenite culorile deschise, iar Dagmar a îndrăgit pantalonii albi slim, care datorită țesăturii calitative se vor potrivi perfect oricărei siluete.

Acum rămâne doar să asorteze acest evergreen cu piese interesante, de exemplu de o culoare contrastantă. Energica Dagmar a îndrăgit o bluză verde, care i se potrivește culorii ochilor, a ales o geantă gri, iar pentru diminețile și serile mai reci un sacou gri. Pentru lunile de vară sacoul este alegerea perfectă, se potrivește stilului elegant dar și celui lejer. Aortând astfel sacoul puteți merge de la serviciu direct la petrecere și veți arăta minunat în orice situație. Dagmar a mai completat ținuta cu bijuterii aurii-argintii, culoarea aurie fiind minunată pentru pielea bronzată , iar cea argintie potrivindu-se cu griul.

Radek conultant financiar elegant

Tricou sau cămașă? Această dilemă o cunosc toți bărbații, indiferent dacă merg la serviciul, la întâlnire sau la o petrecere de vară. Radek, după cum spune și singur, preferă cămașa. Datorită profesiei sale, e necesar să aleagă ținute mai formale, dar cum spune, cămașa este piesa sa preferată și în timpul liber. Dar ce părere au femeile? Se pare că majoritatea preferă cămășile, pentru că bărbații în camașă sunt eleganți și atrăgători :-)

Credeți că cămășile sunt plictisitoare? Atunci fiți mai curajoși. Vara se poartă culorile vii și deci turcuoazul a fost pentru Radek o alegere ușoară. Dacă sunteți și mai curajoși, vara nu veți da greș nici purtând o cămașă cu ornamente neobișnuite :-) La ea asortați o pereche de pantaloni sau de șorturi confortabili, o pereche de teniși și outfitul este gata. De fapt, nu. Nu uitați despre un ceas distinctiv și luxos.

Alice o femeie manager stilată

Alice ni se asociază cu rochii și tocuri. Pentru poziția sa de manager acest look se potrivește și după cum spune, așa se simte ea însăși. La serviciu și în oraș iese deseori în outfituri alb-negru, care nu se demodează rapid. În plus, aceste piese neutrale pot fi combinate ușor cu altele.

Pentru o zi obișnuită, ca și oricare femeie Alice are nevoie de o mulțime de lucruri indispensabile :-). Deci de obicei poartă la serviciu o geantă mare business, în care are loc și pentru laptop. Geanta sa e la fel de o nuanță discretă, dar în schimb cu multe buzunare practice în interior și cu curea pe umăr.

Stilul elegant îi este propriu, iar vara îl înviorează cu plăcere. Cum? De exemplu cu o pereche de pantofi extravaganți cu desen floral și cu un sacou de un roz pastelat.

Monika graficiana liniștită

Această tânără doamnă are un sentiment aparte pentru culori și combinarea acestora. Este graficiană și nu e de mirare că știe să "amestece" bine culorile și pentru sine. E evident că Monika preferă culorile albastru, alb și turcoaz :-). Preferați și dumneavoastră această combinație?

Monika petrece mult timp liber la plimbări cu cățelușul său Whisky, deci blugii și tenișii sunt pentru ea unica alegere. La serviciu poartă cu plăcere pantofi cu tocuri și rochii, însă după amiază își schimbă foarte repede outfitul.

Nu îi este frică să combine denimul, așa că își răsucește blugii skinny, îi asortează cu o geacă de blugi și niciodată nu uită de tenișii albi. Aceștea au devenit evergreenul garderobei sale. Cireașa de pe tortă a outfitlui ei,este colierul cu colibri de culoare turcoaz.

Cercei cu cristale albastru deschis Ocean Uno 22623 202
Avantajos
Oliver Weber
Cercei cu cristale albastru deschis Ocean Uno 22623 202
estimam pe 24.4. la Dv.

V-ați inspirat? Sau doriți să inspirați pe cineva din prieteni? Distribuiți acest articol pe rețelele sociale.