loading

Alb-negrul nu va dezamăgi niciodată

Atunci când nu aveți chef de experimente, e mai bine să alegeți combinații verificate, una dintre ele poate fi alb-negrul clasic și elegant.

Dacă vă străduiți să ascundeți șoldurile sau coapsele mai plinuțe, o puteți face cu ajutorul pantalonilor negri, care vor distrage atenția și dimpotrivă să o atrageți cu detalii și accesorii interesante. Spre exemplu, oja roșie se asortează perfect cu ținuta black&white și este trendy.

Cum mai puteți face deosebit un astfel de outfit ? Cu ajutorul unei jachete interesante sau cu detalii pe poșetă. Alb-negrul se combină perfect cu bijuteriile argintii. Și cel mai important accesoriu? Desigur, zâmbetul, acesta nu va ieși din modă niciodată. :-)

Când aveți chef de culori și ornamente

Vi se întâmplă să aveți uneori dispoziție pentru ținute mai extravagante, iar câteodată doriți să fiți neobservată? Dacă azi tocmai v-ați trezit cu chef de experimente, îmbrăcați ceva colorat.

O bluză de culoare distinctivă va atrage atenția ea însăși, la fel ca și ornamentele interesante sau un detaliu accentuat. Colanții negri clasici îi puteți înlocui cu cei cu desen fin (și nu uitați că sunt foarte comozi :-)). " Și încă ceva. Decorați-vă decolteul cu un colier cu pandativ extravagant.

Nu știți cum să alegeți culorile? Dacă veți alege una accentuată, nu trebuie să exagerați și cu alte culori. Culoarea neagră elegantă va completa minunat ținuta dumneavoastră. Țineți cont de aceasta la alegerea accesoriilor și combinați geanta și pantofii cu colanții.

info@vivantis.ro9-17 ore+40 312 295 132
Produse de marcă
și originale
x
Cu mare drag adaptăm ofertele personalizate pentru Dvs, și pentru ca să reușim, utilizăm fișierele cookie.
Utilizând acest site, vă dați acordul pentru utilizarea cookie. Mai multe informații
OK
prvni