Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Bufniță fericit pandantiv SHA43

Brand: S`Agapõ
Un pandantiv din oțel cu un motiv tactic. Șirul este tăiat cu un carabinier. Bufii de bufniță sunt făcuți din cristale clare care adaugă strălucire în pandantiv. Lasă-te să fii fermecat și să adaugi… Descriere și parametrii

Descriere

Un pandantiv din oțel cu un motiv tactic. Șirul este tăiat cu un carabinier. Bufii de bufniță sunt făcuți din cristale clare care adaugă strălucire în pandantiv. Lasă-te să fii fermecat și să adaugi colecția de bijuterii și acest pandantiv!

Parametrii

Culoare
transparent, de oțel
Finisaj de suprafață
Luciu
Dimensiune
2,2 x 1,6 cm
Material
oțel chirurgical
Fixare
carabină
zile
:
ore
:
minute
:
secunde