Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Dress 3158-02

Ceasurile de la atelierul Boccia Titanium sunt fabricate pentru toate doamnele care se bucură de accesorii elegante. Fața lor albă este decorată cu mâini și indici de aur distinctiv, o prezentare… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile de la atelierul Boccia Titanium sunt fabricate pentru toate doamnele care se bucură de accesorii elegante. Fața lor albă este decorată cu mâini și indici de aur distinctiv, o prezentare fină în poziția 6. Este acoperită cu un geam din safir care este mai rezistent la deteriorare și păstrează strălucirea stralucitoare după ani de uzură. Dar cel mai mare avantaj îl reprezintă manșonul și împingerea din titan, care este incredibil de ușoară - este deosebit de apreciată de doamnele care nu sunt obișnuite să poarte ceasuri grele. Este, de asemenea, un material antialergic, deci este de asemenea potrivit pentru alergenii metalici. Designul bicolor, fără întreruperi, al întregului, oferă un aspect luxos. Pariați pe faimoasa calitate germană și obțineți-vă partenerul indispensabil pentru ziua de vară și pentru sărbătoare.

Observații

Ceasul se livrează în Boccia Titaniumcutia originală Boccia Titanium.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri germane
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
titan
Curea
titan - parțial aurit
Culoarea curelei/brățării
bicolor
Sticlă
safir
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
29 x 29 x 6 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră

Produsul este, de asemenea, în secțiunile