Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

006-9MB-13111B

Brand: Bentime
Bentime vor Bentime toate doamnele care iubesc accesoriile atemporale. Cadranul lor ușor cu un model subtil este împletit cu cristale clare, care strălucesc de fiecare dată când vă deplasați. Pe… Descriere și parametrii

Descriere

Bentime vor Bentime toate doamnele care iubesc accesoriile atemporale. Cadranul lor ușor cu un model subtil este împletit cu cristale clare, care strălucesc de fiecare dată când vă deplasați. Pe încheietura mâinii, ceasul este tăiat într-o lovitură de culoare roz, placat cu aur, care se adaptează la circumferința încheieturii mâinii, fără a fi nevoie de scurtarea expertă. Tratează-te cu un supliment care nu te va obosi.

Observații

Ceasul se livrează în Bentimecutia originală Bentime.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
aurit - metal comun
Curea
aurit - metal comun - brățară milanese
Culoarea curelei/brățării
aur roz
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Decorare
pietre din sticlă
Dimensiune
33 x 37 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde