Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

3636-01

Ceasul Boccia Titanium este perfect pentru toți bărbații care iubesc accesoriile de înaltă calitate. Cadranul lor albicios acoperit de un cristal de safir pariază pe un design clasic - decorat doar… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasul Boccia Titanium este perfect pentru toți bărbații care iubesc accesoriile de înaltă calitate. Cadranul lor albicios acoperit de un cristal de safir pariază pe un design clasic - decorat doar cu mâini și numere negre. Există, de asemenea, o poziție data 3. Carcasa este din titan, care este hipoalergenic și incredibil de ușor. Ceasul este fixat la încheietura mâinii printr-o curea de piele cusută neagră. Tratează-te cu un domn demn.

Observații

Ceasul se livrează în Boccia Titaniumcutia originală Boccia Titanium.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri germane
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
titan
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
safir
Impermiabilitate
30 m- ploaie

Funcție

Indicator dată
Datieră
Luminiscență
indicator
zile
:
ore
:
minute
:
secunde