Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Ceramic 3311-01

Ceasul Boccia Titanium este realizat pentru toate doamnele în accesorii atemporale. Cadranul lor alb se bazează pe un aspect clasic - decorat cu doar mâini minuscule și indexuri. Cadranul este… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasul Boccia Titanium este realizat pentru toate doamnele în accesorii atemporale. Cadranul lor alb se bazează pe un aspect clasic - decorat cu doar mâini minuscule și indexuri. Cadranul este acoperit cu un cristal de safir care își păstrează strălucirea unică chiar și după mulți ani. Carcasa și tracțiunea sunt din titan și ceramică - ceea ce face ca ceasul să fie hipoalergenic și pur și simplu să arate perfect. Decorați cu accesoriu atemporal.

Observații

Ceasul se livrează în Boccia Titaniumcutia originală Boccia Titanium.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri germane
Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
ceremică - titan
Curea
ceremică - titan
Culoarea curelei/brățării
argintie - alb
Sticlă
safir
Impermiabilitate
50 m - duș
zile
:
ore
:
minute
:
secunde