Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Established K9H2X5C6

Brand: Calvin Klein
Indiferent dacă porți un costum personalizat sau ținuta casual preferată, ceasul de modă Calvin Klein îți va regla întotdeauna ținuta. Cadranul lor argintiu în design plastic impresionează la prima… Descriere și parametrii
Design de culoare (5):

Descriere

Indiferent dacă porți un costum personalizat sau ținuta casual preferată, ceasul de modă Calvin Klein îți va regla întotdeauna ținuta. Cadranul lor argintiu în design plastic impresionează la prima vedere cu un design minimalist și o manșetă excentrică second hand pe poziția 6. Husa din oțel inoxidabil de înaltă calitate este decorată cu un strat de PVD din aur mat. Ceasul este fixat la încheietura mâinii printr-o curea netedă de piele în negru. Bucurați-vă de cea mai înaltă calitate cu prestigioasa etichetă elvețiană Made .

Observații

Ceasul se livrează în Calvin Kleincutia originală Calvin Klein.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
1 cronograf
Lățimea curelușei
20 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
aurit - oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Hmotnost
57
Dimensiune
43 x 50 x 12 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde