Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Eco-Drive Sport CA4420-13L

Brand: Citizen
Ceasurile pentru Citizen sunt făcute pentru fiecare domn modern care caută accesorii de cea mai înaltă calitate. Trei cronografii cu funcție de cronometru, indicator de oră de 24 de ore și ștampilă… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile pentru Citizen sunt făcute pentru fiecare domn modern care caută accesorii de cea mai înaltă calitate. Trei cronografii cu funcție de cronometru, indicator de oră de 24 de ore și ștampilă pentru data sunt scoase pe fața ceasului albastru. Carcasa din oțel inoxidabil în combinație cu cureaua din piele creează o unitate perfectă. 10 rezistente la apă ATM vă asigură că puteți înota chiar și cu ceasul. Tratează-te cu un ceas Citizen, potrivit pentru orice ocazie.

ECO-DRIVE: o bijuterie printre mișcările ceasurilor
Ceasul este alimentat de unicul Eco-Drive. Principiul de bază al tehnologiei Eco-Drive este utilizarea luminii pentru a alimenta ceasul . Lumina trece prin geam și cadranul ceasului, care este confecționat din materiale speciale care transmit lumină. Panoul solar ascuns sub cadran transformă energia lumină în energie electrică. Orice lumină - artificială sau naturală - este suficientă pentru a alimenta ceasul . Energia este stocată în baterie, care este sursa de energie pentru conducerea ceasului. Când este complet încărcată, bateria poate furniza energie până la 9 luni .

Observații

Ceasul se livrează în Citizencutia originală Citizen.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri japoneze
Lățimea curelușei
20 mm
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
3 cronografe
Garanție
5 ani
Tipul de mecanism
Citizen EcoDrive
Pentru rezervă de putere
9 luni
Carcas
oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
cafeniu
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
100m- înnot
Hmotnost
82
Dimensiune
43 x 51 x 11 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Luminiscență
indicator și index
Cronometru
cu o precizie de 1,5 secunde, max. 60 minute
Tahimetru
taheometru
Alte
cardan 24 ore
zile
:
ore
:
minute
:
secunde