Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Collection AE-2000WD-1AVEF

Brand: Casio
Ceasuri de la atelierul de brand Casio inspira literalmente fiecare om profesând un mod activ de viață. husă lor mare, decorate cu șuruburi de designer, care este amplificată de o impresie masivă.… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasuri de la atelierul de brand Casio inspira literalmente fiecare om profesând un mod activ de viață. husă lor mare, decorate cu șuruburi de designer, care este amplificată de o impresie masivă. ceasuri de mână pull-capsate din oțel inoxidabil. Acvatic aprecia rezistent la apă până la 200 de metri, ceea ce permite scufundări cu ceasul la încheietura mâinii. caracteristică excelentă este durata de viață a bateriei de până la 10 ani, care este garantată de producător (nu uita sa ma uit la ea nevoie de un timp pentru a ajunge la tine, viața va fi întotdeauna ușor mai mică). Datele de pe afișajul digital este ușor de citit, plus ca se poate, dacă este necesar, cu iluminare prin LED-ul portocaliu. Pariați pe suplimentul pe care pur si simplu nu va dezamăgi.

caracteristici:

  • Calendarul complet automat: sistemul este programat pentru mai multe decenii înainte, datorită căreia nu trebuie să se ocupe cu anii bisecți.
  • Cronometru: măsurarea timpului de la 1/100 timpul maxim de funcționare de 24 de ore.
  • Alarma: alarma de zi cu zi , care vă avertizează în fiecare zi , în același timp , pe care le setați.
  • Semnalul de ceas: se aude bip la fiecare oră.
  • World time: Această funcție vă informează din timp în întreaga lume. Fiecare fus orar este reprezentat de un anumit oraș (Tokyo, New York, ...).
  • 12/24 Mode: Alegeți dacă va afișa ora în format de 24 de ore cu 12 ore sau.
  • Mod silențios: apăsați un singur buton pentru a activa sau dezactiva toate sunetele. O caracteristică ideală pentru vizitatorii frecvente la cinema sau teatru.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri japoneze
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
plast
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
200 m - scufundare
Hmotnost
110
Dimensiune
48 x 52 x 16 mm

Funcție

Alte
iluminat - 1224 regim orar - ora mondială
Indicator dată
calendar complet automat
Alarmă
5x (semnal pe oră, budík)
Iluminare
LED
Cronometru
cu o precizie de 1/100 a doua, max. 24 oră
Taimer
1

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde