Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Collection LA670WEA-7

Brand: Casio
Atenție! accesorii retro sunt din nou în curs! Sechestra farmecul lor și tu și atașați un ceas de mână-argint de la atelierul de brand tradițional Casio . Cazul lor este foarte mic. În combinație cu… Descriere și parametrii

Descriere

Atenție! accesorii retro sunt din nou în curs! Sechestra farmecul lor și tu și atașați un ceas de mână-argint de la atelierul de brand tradițional Casio . Cazul lor este foarte mic. În combinație cu monococă trăgând ceasul are mai mult aer de brățară atemporal. Apreciați și afișaj digital , care are o funcție de cronometru (cu o precizie de 1/10 dintr - un maxim. Timp de 60 de minute de mers), calendar complet automat, puteți seta , de asemenea , o alarmă de zi cu zi. Decorați accesoriul încheietura mâinii pe care le puteți cu o conștiință clară de a lua o rochie formală pentru camasa confortabil cu blugi rupți.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri japoneze
Mărimea
mică (lățime până la 2,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
plast
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
plastic
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Hmotnost
32
Dimensiune
25 x 30 x 7 mm

Funcție

Indicator dată
calendar
Cronometru
cu o precizie de 1.10 secunde, max. 60 minute
Numărul de alarme
1

Produsul este, de asemenea, în secțiunile