Politica de confidențalitate pe Vivantis.ro
Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumeavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.
Înțeleg
Editare setări
Mai multe informații despre confidențialitate
loading

Casio Cronometru HS 80T-1

Codul produsului: hCA2690

Casio Cronometru HS 80T-1

Disponibilitate:estimam pe 30.5. la Dv.
Preț:268 lei

Adaugă la Preferate

  • Transport gratuit de la 499 lei
CasioCronometru HS 80T-11494.90In stock

Nici de formare nu ar avea sens dacă nu am avea gradul de conștientizare a progresului lor. Cel mai bun instrument în interval de formare sau rularea atelierului provine de la branduri populare Casio . Cronometru măsoară timpul cu o precizie de 1/1000 secunde. În plus față de timpul real puteți măsura roți, divizat sau pentru a seta un cronometru numărătoare inversă. Până la douăsprezece alarme apreciate de catre toti iubitorii de interval de formare. Datorită unui șir de caractere pentru agățat pe gât, puteți lua un cronometru oriunde, fără a interfera tine. Obține cele mai bune rezultate cu o completare eficientă.

Observații:

Ceasul se livrează în cutia originală Casio.

Brand:

Casio

Dicționar de ceasornicărie

Parametrii

Garanție :3 ani (2 + 1 Gratis)
Tipul de Mecanism :Quartz - baterie ?Quartz - baterie

cuarț

Carcas :plast
Dimensiune ?MărimiDimensiunele ceasurilor se măsoară astfel: lățimea carcasului fără coroană x înălțimea carcasului x grosimea carcasului. Descrierea de măsurare a ceasului și imaginea o puteți găsi în dicționarul de ceasornicărie. :60x83 mm
info@vivantis.ro9-17 ore+40 312 295 132
Produse de marcă
și originale
x