Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

DZ 1206

Brand: Diesel
Ceasurile Diesel înaltă calitate, cu un design neconvențional, vor încânta orice om căruia îi place să fie original. Carcasa este din oțel inoxidabil și are un cadran în culoare gri, lucru foarte… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile Diesel înaltă calitate, cu un design neconvențional, vor încânta orice om căruia îi place să fie original. Carcasa este din oțel inoxidabil și are un cadran în culoare gri, lucru foarte neobișnuit și detaliat . Trebuie să existe un indicator practic pentru data și ziua pentru a treia poziție. Pasionații de sporturi nautice vor fi încântați de etanșarea la apă a 10 atmosfere, permițându-vă să înotați cu ceasul de la încheietură. O curea din piele te asigură că ceasul se va ține perfect pe mână. Obțineți un accesoriu vestimentar care vă evidențiază personalitatea.

Observații

Ceasul se livrează în Dieselcutia originală Diesel.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
cafeniu
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
100m- înnot
Dimensiune
45 x 53 x 12 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră - zile în săptămână
Luminiscență
indicator și index

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde