Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Mega Chief DZ4329

Brand: Diesel
Un accesoriu esential pentru un tip adevarat care nu se teme sa sara in viata prin cap - la fel ca si Mega Chief de la Diesel . Ceasul lor cu fața în albastru este decorat cu trei cronografe… Descriere și parametrii

Descriere

Un accesoriu esential pentru un tip adevarat care nu se teme sa sara in viata prin cap - la fel ca si Mega Chief de la Diesel . Ceasul lor cu fața în albastru este decorat cu trei cronografe cronometrice, cu o ștampilă de dată pe poziția 3. Carcasa din oțel inoxidabil este acoperită cu un finisaj PVD închis, capacul coroanei se extinde în cadran. Oțelul este, de asemenea, o împingere prin care ceasul este fixat la încheietura mâinii. Iubitorii de apă vor aprecia rezistența la apă de până la 100 de metri, astfel încât să puteți înota chiar și cu ceasul dumneavoastră. Pariați pe un add-on pe care cartierul dvs. cu siguranță nu-l va pierde.

Observații

Ceasul se livrează în Dieselcutia originală Diesel.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
3 cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - Acoperire PVD
Curea
oțel - Acoperire PVD
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
100m- înnot
Dimensiune
50 x 58 x 14 mm

Funcție

Luminiscență
indicator și index
Cronometru
cu precizie 11 sucundă, max. 60 minute

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde