Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Mega Chief DZ4282

Brand: Diesel
Ceasurile de la magazinul de modă al popularului brand   Diesel  vă vor cuceri , la prima vedere, pe toți domnii, cu o plăcere pentru accesorii inconfundabile. Carcasa lor din oțel inoxidabil este… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile de la magazinul de modă al popularului brand  Diesel vă vor cuceri , la prima vedere, pe toți domnii, cu o plăcere pentru accesorii inconfundabile. Carcasa lor din oțel inoxidabil este într-adevăr masivă; această impresie este îmbunătățită de capacul coroanei care se extinde în cadran. Cadranul clar impresionează cu indicii distinctivi. Trei cronografe cu funcție de cronometru, nu lipseste nici indicatorul de dată. Pe încheietura mâinii ceasul se fixează cu o tragere de oțel. Veți aprecia, de asemenea, rezistența la apă de până la 100 de metri, ceea ce permite înotul cu ceasul pe mână. Decorați-vă cu accesoriul potrivit pentru bărbați și bucurați-vă de atenția tuturor.

Observații

Ceasul se livrează în Dieselcutia originală Diesel.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - Acoperire PVD
Curea
oțel - Acoperire PVD
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
100m- înnot
Dimensiune
53 x 58 x 14 mm

Funcție

Cronometru
cu o precizie de 1.10 secunde, max. 60 minute

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde