Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Mega Chief DZ4323

Brand: Diesel
Îmbrăcare pentru un bărbat adevărat , care nu se teme sa sara cu capul inainte in viata - exact ceas Mega - șef al atelierului de brand Diesel . Ei se vor confrunta cu variabilitatea lor de culoare… Descriere și parametrii

Descriere

Îmbrăcare pentru un bărbat adevărat , care nu se teme sa sara cu capul inainte in viata - exact ceas Mega - șef al atelierului de brand Diesel . Ei se vor confrunta cu variabilitatea lor de culoare cap-Turner. Dintr-un unghi arată roșu, trebuie doar să te miști ușor mâna, și dintr-o dată albastru. Acest lucru creează un efect foarte rafinat. aprecia cu siguranță trei funcția cronograf și o fereastră dată cronograf poziționată la poziția a treia dimensional carcasă din oțel inoxidabil este acoperit cu un strat de PVD negru, coroane de acoperire se extinde în cadran. Cureaua din piele neagră este, de asemenea, de stabilire clip ceas pe încheietura mâinii. Iubitorii de apă vor aprecia rezistent la apă până la 100 de metri, care vă permite să înoate chiar ceas. Pariați pe accesoriu care împrejurimilor cu siguranță nu va lăsa neobservat.

Observații

Ceasul se livrează în Dieselcutia originală Diesel.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
3 cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - Acoperire PVD
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
100m- înnot
Dimensiune
54 x 58 x 15 mm

Funcție

Cronometru
cu o precizie de 1.10 secunde, max. 60 minute

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde