Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Mega Chief DZ4290

Brand: Diesel
Ceasurile de la popularul brand de modă Diesel vor îndrăgosti la prima vedere de toți bărbații cu accesorii atrăgătoare. Carcasa lor din oțel inoxidabil arată cu adevărat masivă; această impresie… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile de la popularul brand de modă Diesel vor îndrăgosti la prima vedere de toți bărbații cu accesorii atrăgătoare. Carcasa lor din oțel inoxidabil arată cu adevărat masivă; această impresie este îmbunătățită de capacul coroanei care se extinde în cadran. Cadranul clar atrage cu mâinile luminescente, care asigură o lizibilitate bună chiar și în întuneric. Trei cronografii au o funcție de cronometru, precum și ștampila de date necesară. Ceasul este fixat la încheietura mâinii printr-o curea de piele într-o culoare la modă maro-roșu. De asemenea, veți aprecia rezistența la apă de până la 100 de metri, ceea ce vă permite să înotați cu ceasul. Decorați cu accesoriul tipului potrivit și bucurați-vă de atenția împrejurimilor largi.

Observații

Ceasul se livrează în Dieselcutia originală Diesel.

Parametrii

Cronograf
3 cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
cafeniu
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
100m- înnot
Dimensiune
52 x 60 x 13 mm

Funcție

Luminiscență
indicator
Cronometru
cu o precizie de 1.10 secunde, max. 60 minute

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde