Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Classic Dragonfly EBT-3218

Tandră, romantică și incredibil de feminină - asta este doamna care își pune ceasul de la Emily Westwood pe încheietura mâinii. Atenția ta va atrage, fără îndoială, motivul libelule care domină… Descriere și parametrii
Design de culoare (13):

Descriere

Tandră, romantică și incredibil de feminină - asta este doamna care își pune ceasul de la Emily Westwood pe încheietura mâinii. Atenția ta va atrage, fără îndoială, motivul libelule care domină întreaga față a ceasului, făcând din acest ceas un plus cu adevărat elegant. Pe încheietura mâinii, ceasul este decupat cu o lovitură de culoare roz din Milano din oțel inoxidabil, care se adaptează întotdeauna perfect formei încheieturii. Decorați-vă cu ceasul Emily Westwood și bucurați-vă de atenția din împrejurimi.

Observații

Ceasul se livrează în Emily Westwoodcutia originală Emily Westwood.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Lățimea curelușei
18 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
aurit - metal comun
Curea
aurit - oțel - brățară milanese
Culoarea curelei/brățării
bicolor
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
0 m- fără apă
Dimensiune
38 x 42 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde