Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Automatic 20479/2

Brand: Festina
Căutați un supliment demn de un domn adevărat? Ceasul potrivit pentru bărbați este ceasul Festina , cu care acest brand spaniol aduce un omagiu tradiționalului ceasornicărie. Cadranul lor albastru… Descriere și parametrii
Design de culoare (10):

Descriere

Căutați un supliment demn de un domn adevărat? Ceasul potrivit pentru bărbați este ceasul Festina, cu care acest brand spaniol aduce un omagiu tradiționalului ceasornicărie. Cadranul lor albastru închis acoperit cu un cristal de safir este decorat cu mâini și indici luminiscenți care asigură o lizibilitate perfectă a timpului, chiar și în vizibilitate slabă. În poziția 3 veți găsi data și ziua săptămânii în spaniolă. Carcasele încoronate cu o lunetă și tracțiune distinctivă sunt realizate din cele mai fine oțel placate cu aur. Cu siguranță, veți aprecia rezistența la apă de până la 10 BAR, datorită căreia puteți înota cu ceasul. Pătrunderea apei este împiedicată de coroana șurubului. Cea mai mare bijuterie este ascunsă în interior - este o mișcare automată care se întinde cu fiecare mișcare a mâinii și de a cărei operare vă puteți bucura datorită capacului din spate transparent. Decorați-vă încheietura cu un supliment care nu vă dezamăgește niciodată.

Observații

Ceasul se livrează în Festinacutia originală Festina.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
automat - mecanice la mișcarea mânilor
Pentru rezervă de putere
42 oră
Carcas
aurit - oțel
Curea
oțel - aurit
Culoarea curelei/brățării
aurie
Sticlă
safir
Impermiabilitate
100m- înnot
Dimensiune
42,5 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră - zile în săptămână
Luminiscență
indicator și index
zile
:
ore
:
minute
:
secunde