Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Chrono Sport 16760/1

Brand: Festina
ceasuri elegante omului modern, pur și simplu inseparabile. Nu - i sau uitați și fixați de brand ceas încheietura mâinii bărbați proiectat de Festina . argintul lor vă formați la prima… Descriere și parametrii

Descriere

ceasuri elegante omului modern, pur și simplu inseparabile. Nu - i sau uitați și fixați de brand ceas încheietura mâinii bărbați proiectat de Festina . argintul lor vă formați la prima vedere , cu trei cronograf cu funcție cronometru și timp de 24 de ore, sunt de asemenea necesare dater. Carcasă cu scala tahimetrică este fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate. curea din piele maro cu model de crocodil conferă acestui model un aspect elegant. Fie că optați pentru un costum formal sau blugi rupți, acest accesoriu va fi întotdeauna șic.

Observații

Ceasul se livrează în Festinacutia originală Festina.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
3 cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
cafeniu
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Hmotnost
79
Dimensiune
44 x 51 x 11 mm

Funcție

Alte
cardan 24 ore
Indicator dată
Datieră
Luminiscență
indicator
Cronometru
cu precizie 11 sucundă, max. 30 minute
Tahimetru
taheometru

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde