Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Chrono Sport 16760/3

Brand: Festina
ceasuri cu design elegant omului modern pur și simplu inseparabile. Nu le uitați sau aveți posibilitatea să atașați o brățară pentru bărbați de brand ceas proiectat de Festina . albastru lor neagră… Descriere și parametrii

Descriere

ceasuri cu design elegant omului modern pur și simplu inseparabile. Nu le uitați sau aveți posibilitatea să atașați o brățară pentru bărbați de brand ceas proiectat de Festina . albastru lor neagră pe care le formați la prima vedere , cu trei cronograf cu funcție de cronometru și timp de 24 de ore, există , de asemenea , dater necesare. Carcasă cu scala tahimetrică este fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Curea din piele de culoare albastră cu model de crocodil conferă acestui model Sassy aspect. Fie că optați pentru un costum formal sau blugi rupti, acest accesoriu va fi întotdeauna chic.

Observații

Ceasul se livrează în Festinacutia originală Festina.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
3 cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
albastru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Hmotnost
75
Dimensiune
43 x 51 x 12 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Alte
cardan 24 ore
Luminiscență
indicator și index
Cronometru
cu precizie 11 sucundă, max. 30 minute
Tahimetru
taheometru

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde