Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Chrono Sport 16759/3

Brand: Festina
Fie că sunteți îmbrăcat cămașa tocmai calcate sau blugi cutate și rupti, ceas Festina de încheietura mâinii nu va merge prost. cadran albastru închis, decorat cu mâinile și indexurile distinctive,… Descriere și parametrii

Descriere

Fie că sunteți îmbrăcat cămașa tocmai calcate sau blugi cutate și rupti, ceas Festina de încheietura mâinii nu va merge prost. cadran albastru închis, decorat cu mâinile și indexurile distinctive, care asigură lizibilitatea perfectă a timpului. Atragerea și trei cronograf cu funcție cronometru și timp de 24 de ore, există , de asemenea , poziția a treia cauză dater cu ramă scară tahimetrică căptușit este fabricat din oțel inoxidabil, precum și mutare sofisticate. Bucurați-vă de un supliment care va deveni o parte indispensabilă a vieții de zi cu zi.

Observații

Ceasul se livrează în Festinacutia originală Festina.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
3 cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Hmotnost
134
Dimensiune
44 x 51 x 11 mm

Funcție

Alte
cardan 24 ore
Indicator dată
Datieră
Luminiscență
indicator
Cronometru
cu precizie 11 sucundă, max. 30 minute
Tahimetru
taheometru

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde