Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Retro 6854/8

Brand: Festina
Fiecare om modern îi place să se decoreze cu un ceas elegant. Nu uita de acest accesoriu esențial și pune-ți ceasul la încheietura mâinii de la tradiționalul brand Festina . Cadranul lor negru… Descriere și parametrii

Descriere

Fiecare om modern îi place să se decoreze cu un ceas elegant. Nu uita de acest accesoriu esențial și pune-ți ceasul la încheietura mâinii de la tradiționalul brand Festina . Cadranul lor negru impresionează cu două cronografii cu funcție de cronometru și există și o casetă de date în poziția 3. Datorită mâinilor luminiscente puteți vedea perfect la ora actuală, cifrele romane oferă acestui model o notă de retro atât de populară. Carcasa și tracțiunea sunt realizate din oțel de înaltă calitate. Așezați pe accesoriul care se potrivește atât costumului, cât și tricoul casual.

Observații

Ceasul se livrează în Festinacutia originală Festina.

Parametrii

Cronograf
2 cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Hmotnost
123
Dimensiune
42 x 49 x 10,5 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Luminiscență
indicator
Cronometru
cu precizie 11 sucundă, max. 60 minute
zile
:
ore
:
minute
:
secunde