Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Rose Dent Blanche Matt Black Mesh FAG-3920

Ceasurile de la brandul elvețian Frederic Graff sunt o alegere bună dacă îți place designul clasic și, în același timp, este important pentru calitatea ta. Rose Dent Blanche este aproape în întregime… Descriere și parametrii
Design de culoare (7):

Descriere

Ceasurile de la brandul elvețian Frederic Graff sunt o alegere bună dacă îți place designul clasic și, în același timp, este important pentru calitatea ta. Rose Dent Blanche este aproape în întregime placat cu aur, cu excepția cadranului, care este alb porțelan. Ceasul este fixat la încheietură cu o tracțiune Milan perfect adaptabilă. Acest ceas din aur roz te va lumina.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Lățimea curelușei
20 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
metal comun - aurit - Acoperire PVD
Curea
aurit - brățară milanese - oțel - Acoperire PVD
Culoarea curelei/brățării
aur roz
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
40 x 48 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde