Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Exucutive Diver J864/1

Brand: Jaguar
Ceasul Jaguar este accesoriul ideal pentru bărbații cu cele mai mari cerințe. Acest model din gama Exucutive Diver îi va încânta pe înotători și pasionați de înotători care își împing constant… Descriere și parametrii
Design de culoare (2):
Mai

Descriere

Ceasul Jaguar este accesoriul ideal pentru bărbații cu cele mai mari cerințe. Acest model din gama Exucutive Diver îi va încânta pe înotători și pasionați de înotători care își împing constant limitele. Fața verde a ceasului este decorată cu trei cronografii cu funcție de cronometru, mâini luminiscente și indici pentru a urmări timpul, chiar și în adâncimile apei. Există, de asemenea, ștampila de date necesară . Veți aprecia, de asemenea, luneta rotativă care se potrivește cu cadranul. Ceasul se mândrește cu un superb ATM rezistent la apă, cu ajutorul căruia te poți scufunda până la o adâncime de 20 de metri. Pune-ți ceasurile Jaguar pe SwissMade pentru a-ți tonifica perfect ținuta, fără să te dezamăgească în călătorie.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Lățimea curelușei
22 mm
Cronograf
3 cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Model strojku
Ronda 5030.D
Carcas
oțel - aurit - Acoperire PVD
Curea
oțel - aurit - Acoperire PVD
Culoarea curelei/brățării
aurie
Sticlă
safir
Impermiabilitate
200 m - scufundare
Hmotnost
130
Dimensiune
43,5 x 51 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Lunetă
rotație cu sens unic
Luminiscență
indicator și index
Cronometru
cu precizie 11 sucundă, max. 30 minute
zile
:
ore
:
minute
:
secunde