Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Klasik 16745/5

Brand: Festina
ceasuri clasice nu este de ajuns. Nu le uitați sau vă puteți atașa un încheietura mâinii devenind modelul proiectat de marca Festina . cadran lor negru prinde ochiul cu mâinile de argint fine și… Descriere și parametrii

Descriere

ceasuri clasice nu este de ajuns. Nu le uitați sau vă puteți atașa un încheietura mâinii devenind modelul proiectat de marca Festina . cadran lor negru prinde ochiul cu mâinile de argint fine și indexurile, există, de asemenea, necesare fereastra pentru data ștampila de pe curea din piele neagră poziția 6. încheietura ceas-capsate cu model de crocodil elegant. Bucurați-vă de un supliment pe care le poate lua în conștiință bună la costum formale pentru uzura petrecere a timpului liber la nivel confortabil.

Observații

Ceasul se livrează în Festinacutia originală Festina.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
40 x 45 x 7 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde