Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

London 3084bl

Brand: Nextime
Ceas de perete Nextime sunt proiectate în stilul vechi din Londra. cadran albastru rotund este realizat din plastic dur. Un detaliu semnificativ al numerelor și a indicilor ridicate, să livreze și… Descriere și parametrii

Descriere

Ceas de perete Nextime sunt proiectate în stilul vechi din Londra. cadran albastru rotund este realizat din plastic dur. Un detaliu semnificativ al numerelor și a indicilor ridicate, să livreze și proces înțelept. Ceasul de funcționează robust.

Parametrii

tipul de ceasuri
de perete
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
plast
Dimensiune
350 x 350 mm

Produsul este, de asemenea, în secțiunile