Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Chrono L18693/2

Brand: Lotus
Ceas de modă al mărcii spaniole Lotus pentru toți bărbații care caută un accesoriu elegant și practic. La prima vedere, vei fi atras de cadranul albastru în stil clasic, care este decorat cu data și… Descriere și parametrii

Descriere

Ceas de modă al mărcii spaniole Lotus pentru toți bărbații care caută un accesoriu elegant și practic. La prima vedere, vei fi atras de cadranul albastru în stil clasic, care este decorat cu data și mâinile luminiscente cu indexuri . Ceasul are 10 ATM-uri impermeabile, care vă permite să înotați cu ceasul. Ceasul este fixat la încheietura mâinii printr-o curea confortabilă din piele reală. Pariați pe ceasuri care vor deveni însoțitorul dvs. indispensabil.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
cafeniu
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
100m- înnot
Dimensiune
42 x 50 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Luminiscență
indicator și index
zile
:
ore
:
minute
:
secunde