Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Garantăm livrarea până de Crăciun - mai multe informații aici.
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

Revival L18406/1

Brand: Lotus Cod: hLT829

Descriere

Nici o femeie nu ar trebui să fie fără un accesoriu clasic, care va revigora tinuta formala sau de petrecere a timpului liber. Ceasul din dreapta este un popular brand de moda Lotus. La prima vedere, vei iubi carcasă din oțel inoxidabil și de înaltă calitate, curea din piele maro. Cireasa de pe tort este apoi placat cu mâinile și indicii, care livra ceasuri pizzazz dreapta. Fie în toate circumstanțele doamnei dreapta.

Observații

Ceasul se livrează în Lotuscutia originală Lotus.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
cafeniu
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
28 x 28 x 10 mm

Funcție

Luminiscență
indicator
Brand: Lotus

Lotus ceasuri succes constă în combinația de calitate clasic și un design modern

. Datorită celor mai noi tehnologii de fabricație poate oferi atât un preț foarte accesibil. Ceasuri Lotus Excel execuție precise. Seria Marc Marquez este o ediție specială de Moto GP și este decorată în aparență závodnického.

Lotus
zile
:
ore
:
minute
:
secunde