Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Parker MK 5353

Brand: Michael Kors
După ce fixați încheietura ceas de brand proiectat de Michael Kors , nu veți avea nevoie de orice alte bijuterii. Fața lor luminoasă are trei cronograf cu funcție de cronometru și timp de 24 de ore,… Descriere și parametrii

Descriere

După ce fixați încheietura ceas de brand proiectat de Michael Kors, nu veți avea nevoie de orice alte bijuterii. Fața lor luminoasă are trei cronograf cu funcție de cronometru și timp de 24 de ore, există , de asemenea , o fereastra de afișare dată între indicii 4 și 5. Caracteristica cea mai proeminentă este extrem de clară , dar cu siguranță pe indicele fața locului, zeci de pietre și atunci veți găsi pe carcasa de oțel rama. Din oțel inoxidabil este, de asemenea, o miscare care va decupa pe ceasuri de mână. Decorați un compliment împrejurimile dumneavoastră cu siguranță nu va lăsa comentarii pozitive.

Observații

Ceasul se livrează în Michael Korscutia originală Michael Kors.

Parametrii

Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Cronograf
3 cronografe
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
100m- înnot
Decorare
pietre din sticlă
Dimensiune
39 x 39 x 12 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Alte
cardan 24 ore
Luminiscență
indicator
Cronometru
cu precizie 11 sucundă, max. 60 minute

Produsul este, de asemenea, în secțiunile