Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Green Tea - EDP

Parfum răcoritor și revigorant cu acorduri de ceai verde, mentă și lămâie. Ceaiul verde oferă energie și răcoare corpului, ațâță simțurile și stimulează spiritul. În inima parfumului veți descoperi,… Descriere și parametrii
Variante produs (4):

Descriere

Parfum răcoritor și revigorant cu acorduri de ceai verde, mentă și lămâie. Ceaiul verde oferă energie și răcoare corpului, ațâță simțurile și stimulează spiritul. În inima parfumului veți descoperi, de asemenea, notele florale delicate de iasomie, garoafă și chihlimbar senzual. Green Tea este o aromă proaspătă, citrică și energică, potrivit pentru uzura de zi cu zi. Green Tea este ideal pentru toate femeile cărora le plac aromele ușoare și proaspete.

Parfumul a fost creat în 1999.

Despre această aromă mai multe în magazinul nostru.

Compoziție

Cap

rubarbă, mentă, lămâie, coaja de portocala, bergamota

Inimă

iasomie, garoafe, mosc, ambră

Fundație

chimen, ceai verde, cuișoare