Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Green Tea Cucumber - EDT

Elizabeth Arden Green Tea Castravetele este o editie limitata pentru femei care fac parte din colecția de ceai verde. Capturează mirosul răcoritoare de limonadă și apă castravete, perfect pentru… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Elizabeth Arden Green Tea Castravetele este o editie limitata pentru femei care fac parte din colecția de ceai verde. Capturează mirosul răcoritoare de limonadă și apă castravete, perfect pentru zilele calduroase de vara. Castravete ceai verde celebrează prospețime și bucurie de vară plăcută dimineața.

Parfum a fost lansat în 2015.

Compoziție

Cap

castravete, citrice

inimă

pepene verde, ceai verde, violet

Fundație

ambră, mosc