Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

MTP-1183A-1AEF

Brand: Casio
Fie că optați pentru o tinuta formala sau haine de petrecere a timpului liber, ceasuri Casio încheietura mâinii va fi întotdeauna domn dreapta. cadran distinctiv negru împodobit cu mâinile și indicii… Descriere și parametrii

Descriere

Fie că optați pentru o tinuta formala sau haine de petrecere a timpului liber, ceasuri Casio încheietura mâinii va fi întotdeauna domn dreapta. cadran distinctiv negru împodobit cu mâinile și indicii care fac întotdeauna perfect contrastante, veți vedea ora curentă. Nu există nici măcar dater necesară. Clip încheietura mâinii muta din oțel inoxidabil și tradiție al naibii de ceasuri Casio .

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri japoneze
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
0 m- fără apă
Hmotnost
90
Dimensiune
39 x 42 x 9 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde