Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Multifunction Retro 16573/3

Brand: Festina
Ceasuri de la branduri populare atelier Festina te va iubi la prima vedere toate domnii cu un gust pentru accesorii atemporale. Noi te prind cu două design de cadran negru cronograf rezolvat cu data… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasuri de la branduri populare atelier Festina te va iubi la prima vedere toate domnii cu un gust pentru accesorii atemporale. Noi te prind cu două design de cadran negru cronograf rezolvat cu data și 24 de ore de timp, datorită mâinile luminescente sunt perfect În plus, veți vedea ora curentă. Încheietură ceas-capsate curea din piele neagră cu model de crocodil și împletit fin. Bucurați-vă de un supliment care întotdeauna te transforma într-un adevărat gentleman.

Observații

Ceasul se livrează în Festinacutia originală Festina.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
2 cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Hmotnost
80
Dimensiune
46 x 52 x 12 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Alte
cardan 24 ore
Luminiscență
indicator

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde