Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Set cadou The Boxy BFGMG-X237

Brand: Rosefield
Nu știi ce cadou să-i faceți iubitei dumneavoastră?  Setul  cadou  Rosefield este cadoul potrivit. Dispune de un ceas din colecția The Box. Cadranul ceasului se bazează pe un aspect clasic - decorat… Descriere și parametrii
Design de culoare (9):

Descriere

Nu știi ce cadou să-i faceți iubitei dumneavoastră? Setul cadou Rosefield este cadoul potrivit. Dispune de un ceas din colecția The Box. Cadranul ceasului se bazează pe un aspect clasic - decorat cu arătătoare minuscule și indicii. Carcasa pătrată este făcută din alamă aurită . La încheietura mâinii, ceasul este fixat cu o curea de piele netedă, de culoare verde închis. Setul include și o curea din oțel aurit de Milano, care se poate schimba oricând. Pariați pe un cadou care va aprinde scântei în ochii oricărei femei.

Parametrii

Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
alamă - aurit - Acoperire PVD
Curea
piele - brățară milanese - oțel - Acoperire PVD
Culoarea curelei/brățării
aurie - verde
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
26 x 28 x 7 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
zile
:
ore
:
minute
:
secunde