Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

SM34037.02

Dacă vă bucurați de înaltă calitate, atunci nu trebuie să ratați ceasurile Swiss Military by Chrono . Cadranul argintiu impresionează prin designul său la prima vedere, decorat cu un indicator… Descriere și parametrii

Descriere

Dacă vă bucurați de înaltă calitate, atunci nu trebuie să ratați ceasurile Swiss Military by Chrono . Cadranul argintiu impresionează prin designul său la prima vedere, decorat cu un indicator distinctiv al zilei săptămânii, o carte de date elegantă, un cronograf ca secundă și plăcută luminiscența mâinilor. Ceasul este complet realizat din oțel inoxidabil. Bucurați-vă de o calitate Swiss Military by Chrono ceasul unic Swiss Military by Chrono .

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Cronograf
1 cronograf
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
41 x 49 mm

Funcție

Indicator dată
zile în săptămână - Datieră
Luminiscență
indicator
zile
:
ore
:
minute
:
secunde