Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Blake TBL.14645JSU/03

Brand: Timberland
Moda de agrement de la Timberland din Boston a câștigat popularitate în toată lumea. Înțelegeți și magia pieselor de înaltă calitate și fixați-vă ceasul Blake pe încheietura mâinii. Cadranul albastru… Descriere și parametrii
Design de culoare (2):
Mai

Descriere

Moda de agrement de la Timberland din Boston a câștigat popularitate în toată lumea. Înțelegeți și magia pieselor de înaltă calitate și fixați-vă ceasul Blake pe încheietura mâinii. Cadranul albastru închis este decorat cu mâini și indici de contrast distinctivi, cu siguranță veți fi atrași de relieful fin cu logo-ul mărcii în formă de copac. Carcasa este decorată cu finisaj PVD negru și este din oțel inoxidabil . Încheietura este fixată de o curea de piele neagră cu o matlasare distinctivă. Indiferent dacă ați pornit într-o drumeție alpină sau la unul cu prietenii, veți arăta întotdeauna tuturor că aveți stil cu acest ceas.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - Acoperire PVD
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
46 x 52 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
zile
:
ore
:
minute
:
secunde