Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Saugus TBL.15940JS/79

Brand: Timberland
Îți plac călătoriile prin natură, dar nu ai timp pentru ele în ultima vreme? Decorează-te cu un ceas Timberland la Boston și poartă o bucată de natură cu tine tot timpul. Cadranul lor gri care se… Descriere și parametrii

Descriere

Îți plac călătoriile prin natură, dar nu ai timp pentru ele în ultima vreme? Decorează-te cu un ceas Timberland la Boston și poartă o bucată de natură cu tine tot timpul. Cadranul lor gri care se aprinde treptat îți va atrage atenția la prima vedere cu trei sub-cadranele cu date, ziua săptămânii și funcțiile second hand. Ceasul este fixat la încheietura mâinii printr-o curea din piele maro închis, cu o patină elegantă și logo-ul mărcii în relief. Pariază pe accesoriul care va fi cel mai bun însoțitor pentru aventura ta zilnică.

Observații

Ceasul se livrează în Timberlandcutia originală Timberland.

Parametrii

Cronograf
3 cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
cafeniu
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
46 x 50 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră - zile în săptămână
zile
:
ore
:
minute
:
secunde