Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Swampscott TBL.15941JYUK/53

Brand: Timberland
Apelurile la distanță, aerul curat și aventurile nesfârșite respiră din ceasurile Timberland . Descoperiți farmecul lor și fixați modelul Swampscott pe încheietura mâinii. Cadranul lor gri închis vă… Descriere și parametrii
Design de culoare (2):
Mai

Descriere

Apelurile la distanță, aerul curat și aventurile nesfârșite respiră din ceasurile Timberland . Descoperiți farmecul lor și fixați modelul Swampscott pe încheietura mâinii. Cadranul lor gri închis vă va impresiona la prima vedere cu logo-ul în formă de copac și mâinile și indexurile luminescente, astfel încât să puteți vedea întotdeauna perfect la ora actuală. Ceasul este fixat pe o curea uzată de piele maronie la încheietura mâinii. Pariați pe un supliment care va fi cel mai bun însoțitor pentru ziua voastră.

Observații

Ceasul se livrează în Timberlandcutia originală Timberland.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - Acoperire PVD
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
cafeniu
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
46 x 57 x 11 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră cu lupă
Luminiscență
indicator și index
zile
:
ore
:
minute
:
secunde