Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Trend Mademoiselle 16719/1

Brand: Festina
De îndată ce atașați ceasul Festina la încheietura mâinii, nu veți mai trebui să vă ocupați de alte bijuterii. Circumferința carcasei din oțel, precum și indicii sunt prevăzute cu cristale clare ,… Descriere și parametrii

Descriere

De îndată ce atașați ceasul Festina la încheietura mâinii, nu veți mai trebui să vă ocupați de alte bijuterii. Circumferința carcasei din oțel, precum și indicii sunt prevăzute cu cristale clare, care strălucesc în fiecare mișcare. Numerele romane oferă ceasului o notă atât de populară în stilul vintage, cât și de mâinile delicate. Totul este completat de o tragere de oțel inoxidabil de înaltă calitate. Arătați-vă împrejurimile pe care le aveți stil și să fie perfect în orice moment!

Observații

Ceasul se livrează în Festinacutia originală Festina.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Decorare
pietre din sticlă
Hmotnost
90
Dimensiune
37 x 40 x 9 mm

Produsul este, de asemenea, în secțiunile