Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Milano T-Exclusive R2453138501

Brand: Trussardi
Dacă sunteți în căutarea unui ceas elegant, care să vă împerecheze ținuta perfectă, atunci sunteți încântat de ceasul Trussardi . Cadranul lor alb atrage la prima vedere cu pietre strălucitoare ,… Descriere și parametrii

Descriere

Dacă sunteți în căutarea unui ceas elegant, care să vă împerecheze ținuta perfectă, atunci sunteți încântat de ceasul Trussardi . Cadranul lor alb atrage la prima vedere cu pietre strălucitoare, mâini cu indici simpli și litera T la poziția ora 12.
Este demn de remarcat o a doua mână decorată cu cap de ogar - emblema emblematică Trussardi, care simbolizează agilitatea și energia care radiază din accesoriile acestui brand. Acest lucru creează un efect cu adevărat elegant, care face din acest model un accesoriu de modă vizibil.

Ceasul este fixat la încheietura mâinii printr-o tracțiune din oțel atașată la carcasă de sistemul cu clic simplu - întoarceți proiecția pe ax și îndepărtați tracțiunea. Nu trebuie să vizitați ceasornicul. Decorați-vă încheietura cu un ceas care vă subliniază feminitatea și eleganța naturală.

Observații

Ceasul se livrează în Trussardicutia originală Trussardi.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
easy click - oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Decorare
pietre din sticlă
Hmotnost
70
Dimensiune
34 x 39 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde