Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Kiss 461094-99

Brand: Viceroy
Ceasul Viceroy va încânta toate femeile cu un gust pentru accesorii elegante. La prima vedere, ceasul atrage un cadran polka , pe care sunt scoase mâinile aurite cu indici simpli. Carcasa din oțel… Descriere și parametrii
Design de culoare (2):
Mai

Descriere

Ceasul Viceroy va încânta toate femeile cu un gust pentru accesorii elegante. La prima vedere, ceasul atrage un cadran polka, pe care sunt scoase mâinile aurite cu indici simpli. Carcasa din oțel inoxidabil este conectată la curea, completată cu o inimă aurită, din piele autentică, care este plăcut de purtat. Bucurați-vă de ceasul Viceroy și bucurați-vă de atenția din împrejurimi.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
aurit - oțel - Acoperire PVD
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
albastru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
33 x 37 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde