Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Șampon uscat pentru păr (Dry Shampoo Clean & Light Bare) 200 ml

Brand: batist
Șamponul uscat este potrivit pentru călătorii și în situațiile în care nu aveți timp pentru a vă spăla părul cu apă. Părul dvs. va fi plin de viață și parfumat, cu un parfum curat, ușor. Descriere și parametrii

Descriere

Șamponul uscat este potrivit pentru călătorii și în situațiile în care nu aveți timp pentru a vă spăla părul cu apă. Părul dvs. va fi plin de viață și parfumat, cu un parfum curat, ușor.

Caracteristici:

  • reînvie părul gras si obosit,
  • îl lasă proaspăt,
  • întărește părul,
  • cu un miros plăcut.

Se agită si de la o distanță de 30 cm se aplica uniform pe par. Masați în părul umed și lăsați să acționeze ceva timp. Apoi aranjați părul în forma dorită.