Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Prezervative Invisible XL

Brand: Durex
De ce le veți iubi? Dimensiune extra mare pentru mai mult confort Dimensiunea mai mare in comparație cu prezervativele Durex standard. Lubrifiate cu gel de silicon Pentru nimeni nu este plăcut să… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

De ce le veți iubi?

  • Dimensiune extra mare pentru mai mult confort
  • Dimensiunea mai mare in comparație cu prezervativele Durex standard.
  • Lubrifiate cu gel de silicon

Pentru nimeni nu este plăcut să poarte lucruri foarte mici. Mai ales atunci când vine vorba de prezervative, trebuie să se potrivească bine. Într-adevăr, dacă găsiți un prezervativ care se potrivește bine, acest lucru are un impact pozitiv asupra plăcerii și liniștii minții. Din acest motiv producem prezervativele extra mari. Dacă aveți nevoie de un prezervativ de dimensiune mai mare decât prezervativele standard, relaxați-vă și bucurați-vă de sex, fără griji, fără a fi limitat de ceva.

Caracteristici:

  • Extra mari - lățime nominală: 57 mm
  • Prezervative din latex lubrifiate cu gel de silicon
  • Prezervativele netede cu o formă dreaptă se termină cu un rezervor
  • Calitate Durex: Fiecare prezervativ este 100% testat electronic.
  • Pentru fiecare lot se efectuează alte 5 teste de calitate.

Citiți cu atenție instrucțiunile din interiorul cutiei, mai ales dacă folosiți prezervative pentru sexul anal sau oral. Prezervativul este de unică folosință. Nici o metodă contraceptivă nu asigură protecție 100% împotriva sarcinii, HIV sau alte boli cu transmitere sexuală. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Prezervativele sunt un preparat medical.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde